Tietoa meistä

Kioskista ravintolaksi

Metsälän teollisuusalueella Niittylänpolku 20:ssä sijaitsi Milano-grillikioski, jonka Daniel osti Helsingin Kaupungilta. Danielilla oli itsellään selkeä visio siitä, millaiseksi hän halusi paikan remontoida ja hän ryhtyi työhön aikailematta.

Tiskiltä on kotoisasti näköyhteys keittiöön, missä herkut valmistetaan ja lämmitetty ja lasitettu terassi antavat mukavasti lisätilaa ruokailuun.

Remonttia on tehty myös grillin toiminnan aikana. Vähitellen Danielin vision mukainen grilliravintola alkaa olla valmistumassa. Visioon kuului myös alusta lähtien halu tarjota hiiligrilliruokaa.

Suomalaiset rakastavat grilliruokaa ja olikin suuri yllätys, ettei Suomesta tahtonut löytyä tarkoituksen mukaista avo-hiiligrilliä.

Oikeanlainen avo-hiiligrilli piti tilata naapurimaa Ruotsista asti ja avogrilli vaatii myös oikeanlaisen huuvan. Näiden oleellisten elementtien hankinta aiheutti mutkan matkaan, mutta lopussa kiitos seisoo, kuten sanotaan.

Hyvä ruoka on kiinnostanut aina

Ravintoloitsija Daniel on metallimiehiä. Koulutukseltaan lentokonemekaanikko kertoo omien sanojensa mukaan ”eksyneensä” ravintola-alalle. Daniel työskenteli opiskelujensa ohessa mm. pizzahommissa ja jo silloin heräsi ajatus kehittää toimintaa laadun kautta.

Rakkaus hyvään ruokaan on lähtenyt jo kotoa ja Daniel viihtyi keittiössä oppien syyrialaiselta äidiltään kokkaamisen salaisuuksia. The Grill:in kastikkeet ovat kaikki itse tehtyjä ja reseptit on kehitetty äidin itsetehdyistä kastikkeista. Yksi Danielin omista suosikeista on ehdottomasti Aurajuustokastike.

Laadukasta lihaa
Hyvä ruoka tehdään hyvistä raaka-aineista. Siitä ei ole ylipääsyä eikä oikotietä. Usein myös parhaat kasvikset ovat parhaita kunkin sesongin mukaan.

Daniel valitsee tarkasti grillissä käytetyn lihan kasvikset ja vihanneksetkin. Hiiligrillistä valmistuvat herkut myös kasvissyöjille.

Dinnerit ja viinit
Kun grillikioskia alettiin muuttaa grilliravintolaksi, oli selvää, että ruokailijoille halutaan tarjota myös täysipainoinen illalliskokemus. Mutkatonta viihtymistä hyvän hiiligrilliruoan parissa.

Illalliskokemukseen kuuluvat myös hyvät viinit, jotka on valittu erityisesti hiiligrilliherkkuihin sopiviksi viiniasiantuntijoiden avulla.