Tietoa meistä
Kioskista ravintolaksi
Metsälän teollisuusalueella Niittylänpolku 20:ssä sijaitsi Milano-grillikioski, jonka Daniel osti Helsingin Kaupungilta. Danielilla oli itsellään selkeä visio siitä, millaiseksi hän halusi paikan remontoida ja hän ryhtyi työhön aikailematta.
Tiskiltä on kotoisasti näköyhteys keittiöön, missä herkut valmistetaan ja lämmitetty ja lasitettu terassi antavat mukavasti lisätilaa ruokailuun.
Remonttia on tehty myös grillin toiminnan aikana. Vähitellen Danielin vision mukainen grilliravintola alkaa olla valmistumassa. Visioon kuului myös alusta lähtien halu tarjota hiiligrilliruokaa.
Suomalaiset rakastavat grilliruokaa ja olikin suuri yllätys, ettei Suomesta tahtonut löytyä tarkoituksen mukaista avo-hiiligrilliä.
Oikeanlainen avo-hiiligrilli piti tilata naapurimaa Ruotsista asti ja avogrilli vaatii myös oikeanlaisen huuvan. Näiden oleellisten elementtien hankinta aiheutti mutkan matkaan, mutta lopussa kiitos seisoo, kuten sanotaan.




Hyvä ruoka on kiinnostanut aina
The Grillissa uskotaan siihen, että laadukas ruoka syntyy aidosta intohimosta ja huolella tehdyistä valinnoista. Kastikkeet valmistetaan itse omien reseptien pohjalta, ja maut rakentuvat käsityönä alusta alkaen. Yksi suosituimmista kastikkeista on Aurajuustokastike.
Laadukkaat raaka-aineet
Hyvä ruoka tehdään hyvistä raaka-aineista – siitä ei ole oikotietä. Kaikki lihat, kasvikset ja vihannekset valitaan tarkasti, ja ruoka valmistetaan käsin tuoreista raaka-aineista. Makua haetaan sesongin parhaista aineksista, ja listalta löytyy vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille.
Rentoa ruokailua ja reilua makua
Vanhan grillikioskin tilalle rakennetun ravintolan tavoitteena oli alusta asti tarjota asiakkaille rennon viihtyisä ympäristö ja reilut annokset – ilman turhaa hienostelua. The Grillissä pääosassa ovat aidot maut, runsas ruoka ja mutkaton palvelu.